BURSA / NİLÜFER - Kayapa Ortaokulu

Ara

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 24 Kasım 1928 tarihinde Millet Mekteplerinin Başöğretmenliğini kabul etmesinin yıldönümünün "Öğretmenler Günü" olarak kutlanması dolayısıyla okulumuzda program düzenlendi.Sevgili Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı programda çeşitli etkinlikler yer aldı. Öğretmenler Günü iile ilgili yapılan resim yarışmasında öğrencilere ödülleri verildi.

Kayapa Mahalle Muhtarımız Ali İhsan DENGİZ, öğretmenlerimize yemek ikramında bulundu.Teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Öğretmen bir kandile benzer,kendini tüketerek başkalarına ışık verir. Öğretmenler Gününüz kutlu Olsun Sevgili Öğretmenim

Kas

Vefatının 82. yılında Cumhuriyetimiz'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü okulumuzda gerçekleştirdiğimiz tören ile saygı ve sevgiyle andık.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, silah arkadaşlarına, tüm şehitlerimize ve gazilerimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Kas

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet koşusunda öğrencilerimiz okulumuzu başarı ile temsil etmişlerdir.

Minik Erkekler 1200 metre koşuda 3/A Halil Efe YAVAŞ, 4/A Osman Efe BULUT, 4/A Miraç ÖZER, 4/A İsmail Ege SEVİNDİK takım üçüncülüğü kazandırmışlardır.

Küçük Erkekler 1500 metrede 5/A Bedirhan ALTUN, 6/A Ömer İhsan CEVİZ, 7/A Abdülkadir Geylani EZGİ takım üçüncülüğü kazanmıştır.

1500 metre koşuda ise 8/A Muhammet Yasir AZAK ferdi dalda ikincilik kazanmıştır.

Kas

Cumhuriyetimizin 98. yıldönümünü kutlamanın sevincini ve coşkusunu milletçe yaşıyoruz.  29 Ekim 1923 tarihi, Türk milletinin istiklal ve istikbal yolunda verdiği kurtuluş mücadelesinin millet egemenliğiyle taçlandığı kutlu bir gündür.

Bizler eğitim camiası olarak, Cumhuriyetimizin benimsediği ilkeleri muhafaza ederek onu hak ettiği muasır medeniyetler seviyesinin ilerisine taşıma gayreti ve azmi içerisinde, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatmayı var gücümüzle sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyeti´nin ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve ülkemize, milletimize hizmeti geçenleri rahmet, minnet ve şükranla anıyor; milletimizin ve eğitim camiamızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nı kutluyoruz.

Eyl

13-17 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan  ilköğretim haftasını okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırlamış oldukları tören programı ile kutladık.